Patrick Hornum “konge” af modified klassen.

Patrick Hornum har siddet på tronen i flere år, og der er ikke noget, der tyder på at den situation skal ændre sig. Han kom, han så og sejre. Han gjorde rent bord. Der var 15 deltagere i klassen, og især en kører tog megen opmærksomhed. Det var Jesper Rasmussen, der ellers kører buggy, men nu ville han prøve modified klassen. Der var for meget “tung finger”, og han endte med at vinde B-finalen. Martin Lissau var bedst af resten efter Hornum. Igen med den hemmelige bil. Patrick Folman var lettere syg, men gennemførste løbet og sluttede på 3.pladsen.

Du finder resultaterne på myrcm.ch og stillingen på DRCMU.dk Næste løb, og sidste løb denne vinter på Djursdag d. 21-22/3.

Be the first to comment on "Patrick Hornum “konge” af modified klassen."

Efterlad en kommentar