Sejr til Lindegaard.

31 kørere var til start i superstock. Det betød D-finale. Godt med så mange kørere, selvom det betyder lange dage. I A-finalen holdt Nicolai Lindegaard i pole. Han havde kørt nogle rigtig gode kval. runder og lignede lige fra søndag morgen en fyr, der virkelig var sat op til race.

Niklas Engholm, der fører samlet i klassen var igen godt kørende og kom ind på 2.pladsen efter de 3 runder kval. Mads Andreas Callesen var også godt kørende og kunne køre sig i A-finalen. Steven M. Olsen havde også fart i bilen og kom ind på 3.pladsen. Martin Christensen var igen til start med den hemmelige bil, han havde også farten til A-finalen.

Nicolai Lindegaard havde overskud i finalen, så han lod ikke de andre komme til, han tog de to første finaler, og så kunne de andre “slås” om placeringerne. Steven skiftede sin 3.plads med 2.pladsen. Niklas havde ikke de bedste finaler, men sluttede alligevel på 3.pladsen samlet. Han kan desværre ikke være med i sidste løb. Kedeligt for de unge fynbo, der kunne have vunder mesterskabet.

 

 

Be the first to comment on "Sejr til Lindegaard."

Efterlad en kommentar