Offroad 1/10 hos RCKONGEN.

Lørdag d. 7/3 havde omkring 20 RC folk nogle gode timer hos RCKONGEN med masser af race. Der var 3 indledende og 3 finaler. Der var kommet nyt tælleranlæg på banen, og der var lagt nye tæpper på gulvet.

carair2

I begynder klassen var der flere der viste gode evner med en buggy bil. Hvis de fortsætter, så skal de nok lå langt i buggy klasserne. Steffen Pedersen vandt – Mathias Douglas blev nr2 – Kenneth Hansen  nr. 3.

begynderI 2 WD var der folk nok til 2 finaler. Jonas Kærup var ganske godt kørende og kunne vinde foran Mikkel Søholt. Rune Petersen kom ind på 3. pladsen.

2wdvinderI 4 WD var der 7 deltagere. Flere fra Sjælland, men det blev Kim Nielsen, der kunne vinde foran Markus Kærup og Mikkel Søholt tog den sidste plads på podiet. Kim Nielsen var lidt svingende i hans form denne lørdag, i 2 Wd kom han ikke i A-finlaen. Det ligner ham ikke.

4wdDer er planer om at arrangere løb på deres udendørsbane til sommer under DRCMU.