DRCMU på facebook.

DRCMU er kommet på facebook. Faktisk har siden været oppe i nogle dage. Du kan bruge siden til at lægge indbydelser til løb op. Eller info omkring din klub. Du kan eks. spørge efter tips og gode råd, eller brug den, som du har lyst.

Det er ikke alle, der er på facebook, så derfor vil vores Alm. side stadig være stedet hvor information fra bestyrelsen, info om regler med mere vil være på www.drcmu.dk. 

Der er løb i Søndersø d. 2/5, hvor der vil være folk fra bestyrelsen tilstede. Husk de nye regler omkring tilmelding til løb. Det er på myrcm.ch det foregår. 

Der er lagt op til en mega stor serie med de allerbedste danske offroad kørere. De har også bevist at de kan klare sig i udlandet. 

I 4 WD kommer vi sikkert til at se Kim Nielsen, Frederik Hovgaard og Jesper Rasmussen kæmpe om sejren. Men kan uge Kærup drille nogle af dem. Plus der er Mike Gosvig. Der bliver mega spændning.

I 2 WD er der Jesper Rasmussen, Jonas Kærup, Patrcik Hornum og en lang række andre, der kører mega stærkt. Også i denne klassen er konkurrencen i top.

Det bliver en mega sæson.