NYT LAYOUT.

Velkommen til den nye hjemmeside.

Som du sikkert kan se er det sket en del på siden. Men bestyrelsen håber, du kan lide den.

Der kommer løbende flere artikler og anden info på siden. Der er også lavet en template til invitation for touringcar 2016/17. Så skulle der ikke være nogen undskyld for at ikke få lavet en invitation i god tid før løbet. Det er også på forsiden alle invitationer kommer på, når bestyrelsen har modtaget den. Der er lettere at få invitationer og anden info på siden med WordPress. Der sker løbende en del på siden, så kik forbi tit. Er du medlem i en klub, så spred budskabet om den nye side. Kan også være at formænd/bestyrelsen for din klub lige kan se om info om klubberne er OK. Vi retter gerne.

Klubberne kan bruge denne template til løb frem over.

DRCMU invitation_2016-17