DRCMU 6 hos RC ROYAL.

Det blev til sejr i 2WD for Frederik Hovgaard. Banen er hans hjemmebane, og han forstod at udnytte kendskabet til banen i de skiftende vejrforhold. Næsten hele lørdagen var banen våd, først sidst på eftermiddagen var banen tør. Søndag morgen, på selve løbsdagen blev de første kvalifikation heats kørt i tørvejr, men så kom der regn. Ikke i store mængeder, men nok til at banen ændrede greb. Tiderne blev flere sekunder langsommere.

Banen var ny for de fleste, da det var RC Royal klubben, der står for løbet. En hurtig bane, med hop af forskellig sværheds grader. Mega greb – når banen var tør. Der var 44 kørere til start.

I  2WD skulle Frederik kun bruge to finaler for at vinde. Frederik havde pole i klassen. Nr. 2 i løbet blev Jesper Rasmussen og Jonas Kærup tog 3.pladsen. Før sidste løb ligger Frederik og Jesper lige med hver 200 pint. Jonas Kærup og Mike Gosvig kæmper om 3 pladsen samlet. Så er der lagt op til et flot og spændende ræs i Hobro.

I 4WD var Mike Gosvig hurtigst efter de tre finalerne. Han havde en meget tæt kamp med Frederik Hovgaard, der havde pole i klassen. Især 3.finale var meget tæt og der blev kørt lige til stregen, måske lidt over stregen efter nogens mening. Dagens positive overraskelse var  Anders Aagaard, der holdt sig uden for nærkampe, og kørte nogle fine finaler. Han sluttede på 3. pladsen.

I den samlet stilling fører Mike med 8 point. Et forspring som ikke kan hentes.

mikecar