Stock klassen i den nye sæson.

På generalforsamlingen blev det besluttet, at det skulle undersøges om bestyrelsen kunne omlægge præmierne i stockklassen.

Efter en del snak frem og tilbage om præmie fordelingen, så kom dette forslag frem.

Der skulle være medaljler til alle, hvis de ville have en. Det vil sige, at klubber indkøber medaljer til alle i stock. De bliver uddelt ved tilmeldning for søndagen.

Start gebyr er 150 kr. og dæk valg er frit, dog kun gummidæk.

Til hver løb(7 i alt i 2016/17) skulle der være gavekort, som der ville være lodtrækning om.

6 gavekort til hver løb er passende. Hvert gavekort lyder på 150 kr. Der er 3 forhandlere, der hver gang stiller gavekort tilrådighed. Der trækkes lod lige efter løbet.

Klubben betaler forhandler direkte.

Klubben giver forhandleren lov til at hænge reklame skifte om ved banen. Hvis det bliver tydeligt gjort på indbydelse, at gavekortene kommer fra den og den forhandler.

Andet kan forhandles mellem forhandler og klubben.

Der er 3 forhandlere til sæsonen 2016/17. Det er klubben ansvar at tage kontakt til forhandlere, og få gavekort frem til til løbet.

Forhandler er HS-RACING, RCKONGEN og XRAYSHOP.

Med hensyn til motor anbefaler bestyrelsen, at man køber de motorer, der findes på  BRCA liste. Hvis din motor ikke er på listen, skal køreren gøre opmærksom på det ved tilmeldning søndag morgen. Vi håber at klubberne vil vejlede nye folk til at købe udstyr, som er på listen.

Speedo skal være blinky. Den skal blinke………Så skal kreative folk bygge en blinky led lys ind i speedo, men bestyrelsen/klubben kikker stadig på hvor stærkt bilen kører. Der er tvivl, så kikker bestyrelsen,teknisk kontrol nærmere på motor.

Det er ikke en mesterskabsklassen. We race for fun!