NYT FRA DRCMU onroad.

Der er snart sæson start i Randers for 2016/17 serien.

Der er ikke så mange ændringer i forhold til de tidligere år.

Volt på batteri må nu kun være 8,40 Volt. Der er samme regler for DHI Cup og til internationale løb.

Stock er åben for alle. Der køres ikke om pokaler, men om gavekort. De bliver uddelt ved lodtrækning.

Klubben må gerne lave et diplom til de 3 første i stock, hvis de synes.

Hver deltager i klassen får en medalje. De bliver indkøbt af DRCMU, og klubben køber dem så af DRCMU. Prisen er omkring 15 kr. pr. Stk.

De skal uddeles ved tilmelding ved løbet.

Det er op til klubben, at kontakte XRAY-shop, RCKONGEN og HS-Racing og få gavekort.

Det koster 150 kr. i start gebyr. Superstock og modified skal købe dæk hos klubben. Stock må køre på egne dæk. Helst SOREX 28, ingen skumdæk. Fri karosseri 190 mm. 2 WD touringcars er velkommen.

Klubben kan alt efter tilmelding i de tre klasse,  åbne en  support klasse, som eks. F1.Hvis det ikke ødelægger tidsplanen.

Husk at give alle oplysninger ved invitationen. Der er begrænsning på deltager antal. Hvad koster det at træne lørdag. Skriv hvad du selv kunne tænke dig at vide, før du deltager i et løb.

Der er ikke nogen liste til speedo, men den skal blinke før og efter løbet.

17,5 og 13,5 tuns kører efter motor liste.

Dog snakker vi om tingene, hvis en stock kører ikke har en motor, der står på listen. Køreren skal selv gøre opmærksom  på ”problemet” ved teknisk kontrol.

Vejle klubben søger en PC tæller person til deres løb i Oktober. Hvis du vil hjælpe så kontakt klubben. Vi skulle gerne have et fedt ræs i Vejle, ligesom vi får alle de andre steder.

VEL MØDT til endnu en fin sæson indendørs under DRCMU.

Del gerne, print det ud – sig det i klubben. Når du møder RC kørere, du ved kan have interesse i disse infos. Så alle får mulighed for tilgå disse infos. Ikke alle er på facebook. Vi er alle ansvarlige for at få budskaberne ud til alle.