Vejle klubben mister deres bane.

Kære bruger af Vejle Mini Race og DRCMU – hermed vigtig besked vedr. vores asfalt bane.!

Til folks undren både over at 4. Afd af DRCMU ikke er dateret samt vi tidligere har annonceret at der ikke er nogen nitro/ benzin kørsel kan vi nu løftet sløret for HVORFOR og der er desværre vi med vemod må skrive at vi den 21. December 2016 modtog en opsigelse fra køreteknisk anlæg pr 01.07.2017, hvilket vi og særdeleshed René har arbejdet hårdt på at ændre både ved at smukkesere det osv osv og nu har vi endelig efter længere tids kamp fået lov at benytte banen sæsonen ud i 2017, hvilket giver os mulighed for en fuld løbsserie, samt vores medlemmer/brugere ikke bliver berørt kontingent/kørselsmæssigt.

Vi er selvfølgelig utrolig kede af at måtte skulle sige tak for den tid vi har haft banen, men vi skal desværre være ude den 31.12.2017 og vi håber altså derfor at ALLE vil bakke vores bane op i den sidste tid vi får lov at benytte den og træner røven ud af bukserne og viser jeres opbakning.