Chris Nielsen i samarbejde med Jens Otto Frederiksen om TC grenen.

På generalforsamlingen luftede jeg ideen med at have flere med ind over TC delen. Når der skulle testet dæk, motor eller andet, der har med touringcar grenen. Chris har ja tak til at indgå i dette samarbejde.
Chris skriver om sig selv.
Jeg er 30 år, bosat i Vejle sammen med min kæreste Annika, og er tilknyttet Skanderborg RC.
Jeg er uddannet værktøjsmager, og arbejder til daglig ved LEGO, som Technical Lead, hvor jeg beskæftiger mig med optimering/problemløsning på nye støbeforme.
Jeg har en baggrund i speedwaysporten, hvor jeg startede med at køre som femårig, og var aktiv indtil en brækket ryg satte mig ud af spillet. Igennem de sidste 15 år har jeg været aktiv på sidelinjen, og har idag erhvervet mig dommer licens under Danmarks Motor Union. Jeg har rodet med RC de sidste 10 år på hobbyplan, men det var først for ca. 4 år siden jeg begyndte at komme på Skanderborg RC’s offroad bane.
Jeg fandt ud af at det giver mig det samme adrenalin kick som jeg manglede fra speedway, og den mekaniske del af hobbyen er lige mig.
Jeg får utrolig meget ud af RC sporten, både på det konkurrencemæssige plan, men også på det sociale.
Jens Otto Frederiksen uddyber.
Jeg er meget glad for at Chris har sagt ja til at være sparringspartner. Han har adgang til indendørs bane og kan teste en hel del.. Han ved en masse om teknikken og har et stort socialtnetværk indenfor RC verden. Han har allerede været meget seriøs om motor til næste sæson. Overordet har vi samme synd på, hvordan DRCMU skal udvikle sig indenfor touringcar.

Jens Otto Frederiksen/TC DRCMU.