Til alle Drcmu- (og DASU-) kørere derude…

Åben brev fra Aalborg RC.

Jeg er formand for Aalborg RC, og vi skal snart afholde onroad-løb.

Personligt og på vegne af Aalborg RC, glæder vi os til at se alle jer glade mennesker heroppe – både til løb, og når I kommer forbi til nogle træningsomgange på banen.

Men jeg har igen fået at vide, at vi som klub er mærkelige og forsøger at skræmme kørere væk fra vores lokaler…

For 2 år siden afholdt vi også løb. I forbindelse med tilmelding og afmelding dengang havde vi nogle episoder, som undrede os meget. Det kom frem, at det var normalt ved Drcmu-løb at melde sig til og ikke betale, hvis man alligevel ikke have lyst til at deltage. Desværre træf vi et valg dengang, som har vist sig at være ødelæggende for vores klubs ry efterfølgende – vi valgte at opkræve startgebyr af de personer, som blev væk.

Nu står vi 2 år efter og har forsøgt uden held at komme i dialog med de 3 personer, det drejer sig om. Til gengæld har de forklaret ganske tydeligt, at de nok skal sørge for andre bliver væk pga. vores holding om at følge Drcmus regelsæt mht. betaling af startgebyr ved udeblivelse.

For at komme videre efter 2 år med trusler og dårlig omtale/bagtalelse af os som personer, streger vi de 3 personers gæld (manglende startgebyr) og byder dem velkommen til at stille op som alle andre. Lad os begrave sagen én gang for alle.

Til sidst vil jeg gerne opfordre alle til at hjælpe hinanden inden for denne lille verden. Selvom vi ikke altid er enige om alt, så stiller vi alle til løb under det samme regelsæt, hvilket selvfølgeligt skal overholdes.

Vel mødt på banerne rundt i landet!

Lars Pape Dreier
Aalborg RC formand