http://www.drcmu.dk/2019/01/02/mindeord-ove-nielsen-sommersted/

Mindeord – Ove Nielsen, Sommersted

Vi har i dag fået den triste meddele at den tidligere Sommersted baneejer Ove Nielsen er afgået ved døden. Vores tanker går Dorthe og deres børn som har mistet sin mand og deres far og ikke mindst familien Nielsen som har mistet et kært familie medlem.
Vi vil aldrig glemme jeres gæstfrihed og hjælpsomhed når man besøgte jeres bane om det så var til træning eller løb, her blev man altid modtaget med åbne arme og Ove sørgede for at anlægget så præsentabelt ud og han var altid hjælpsom med alt lige fra at finde en forlængerledning til en soveplads. Ove besiddede den jyske lune i aller fineste stil og en joke kunne også finde sin plads og havde et altid smittende humør til både egne løb og når han sammen med familie og venner kom ud til til løb på andre baner var hans dagsorden hyggen frem for resultatet.

Æret være hans minde

Ulrich Rasmussen
Formand DRCMU