Mindeord og indsamling

https://www.drcmu.dk/2021/08/08/mindeord-og-indsamling/

Det er med stor sorg, at vi har modtaget nyheden om, at Lars Kristensen, Hjørring er gået bort i en al for tidlig alder.

Lars har været aktiv indenfor RC i flere årtier. Han vil huskes for at have været en af de drivende kræfter i RC klubben, der var i Hjørring i en årrække.

Lars vil også blive husket som et roligt og hjælpsomt gemyt, som kom til RC løb med det formå, at have hyggeligt samvær. Hvis man havde brug for hjælp gik man aldrig forgæves ved Lars. For ham var det vigtigt, at få folk i gang og ud at køre. I klubben i Hjørring var det flere af hans biler, som blev lånt ud til nye medlemmer.

Lars´ to nevøer blev også involveret i RC, først Martin Chor Kristensen og senest Lasse Stokholm Kristensen.

Lars havde ikke selv børn, så hans nevøer var nærmest hans egne børn og især Lasse har været hans følgesvend og lærling i flere år og har nydt godt af Lars´ erfaring og evne til at få tingene til at rulle på lavt budget. Lars var udlært murer. For nogle år siden kunne kroppen desværre ikke holde til at arbejde mere. Han blev tilkendt førtidspension, og økonomien var begrænset, men Lars kunne på bedste nordjyske vis få meget ud af næsten ingenting.

Vores tanker går til familien og de efterladte i Lars’ omgangskreds. Han vil blive savnet og husket som den fantastiske person, han var.

Hvil i fred.

Bestyrelsen DRCMU.

Der er blevet besluttet, at der samles ind til en krans til begravelsen og et eventuelt overskydende beløb vil blive fordelt imellem hans to nevøer Martin og Lasse.

Giv et frivilligt bidrag til mobilepay nummer 0308ZG