En ægte legende er gået bort.

http://www.drcmu.dk/2022/02/07/en-aegte-legende-er-gaaet-bort/

Det er med stor sorg, at vi har modtaget nyheden om, at Hugo Hansen er gået bort. Hugo må betragtes som en ægte legende og pioner inden for dansk RC. Han været med helt tilbage fra den spæde start i begyndelsen af 80erne. Han var også med til at få et IFMAR verdensmesterskab til Herning i 1984, og Hugo var et stort aktiv i Midtjysk RC Racing i Herning igennem en årrække.

Hugo mestrede 1/12 klassen og var en af de bedste i Danmark op igennem 80erne. Han var også en dygtigt håndværker og fremstillede selv mange ting.

Hugo var en person, man gik til, hvis man havde brug for hjælp eller en god snak. Han spurgte altid til, hvordan det gik derhjemme, på jobbet og så videre. Hugo kunne man tale med alt om; også politik, som Hugo havde sine klare meninger om. Man var ikke i tvivl om, når Hugo var i godt humør. Når vi sad i teltene ude til off-road løbene lørdag aften, så flød der fra Hugos plads god klassisk rock musik ud af højttaleren og snakken gik til ud på de små timer. Stemningen kunne til tider blive højrøstet, men altid var det med et glimt i øjet, og alle morede sig kosteligt.

Hugo har været aktiv i off-road regi i flere år, og selvom han havde passeret 70 år for nogle år siden, kom han til stort set alle løb. De senere år var Hugo aktiv i Heden RC og hjalp dem med skaffe tæpper med mere. Da Hugo rundede de 60 år, meldte han ud, at han havde lavet de baner, han skulle i hans liv. Man er faktisk i tvivl om, om han holdt sit ord.

Vore tanker går til familien og de efterladte. Hugo efterlader sig et stort tomrum, og han vil blive savnet ude til løbene. Man kan meget svært forestille sig en lørdag aften uden Hugo.

Som Hugo altid sagde, når vores veje skiltes: Vi ses på banerne.

Æret være Hugos minde.

Information fra Kirsten: Begravelsen finder sted d. 12/2 kl. 11.00 i Vestre Kapel, Vestergade, 7400 Herning.

Som vi har gjort tidligere, er der oprettet en indsamling til en bårebuket til, et eventuelt overskydende beløb vil gå til de efterladte.

Et frivilligt beløb kan indbetales til mobilepay nummer: 7723PP

På vegne af DRCMU

Ulrich Rasmussen