Datoer offroad 2024.

http://www.drcmu.dk/2024/01/20/datoer-offroad-2024/
Det er ved at være på tide at få lavet offroad kalender og i den forbindelse skal klubber, der ønsker at afholde løb sende dato-ønsker ind til DRCMU (Jan Larsen) inden 11. februar. Alle ønsker skal indsendes på skrift, ikke telefonopkald (for dokumentation).
Man kan skrive direkte til Jan Larsen på Facebook. Der er lavet  datoforslag nedenunder:
11-12 maj
25-26 maj
8-9 juni
22-23 juni
17-18 august
31 aug.-1 sep.
7-8 september
Disse forslag er for at undgå at ramle sammen med andre lignende løb i DK og udland, som vi kender datoer på pt. Det kan naturligvis ændre sig.
Hvis man gerne vil afholde løb men af en eller anden grund ikke kan på nogen af de ovennævnte datoer, så skriv hvad I ellers har af muligheder til Jan, så forsøger han at jonglere/forhandle mig frem til en løsning.
Det er tilladt at søge flere løb, dog gerne med lidt afstand.