https://www.drcmu.dk/2020/03/12/drcmu-og-coronavirus/

DRCMU og coronavirus

Generalforsamlingen på lørdag er aflyst!

Vi har ud fra de anbefalinger der er kommet fra myndigheder truffet den beslutning at generalforsamlingen på lørdag i Odense er aflyst. Der vil komme en ekstraordinær generalforsamling, når det bliver meldt ud fra myndighederne, at det er forsvarligt at samles igen.

Off-Road formand og formand for DRCMU vil gennemgå alle indkomne forslag omhandlende Off-Road og vil eventuelt implementere nogle af dem i reglementet for den kommende off-road sæson. Dette gøres for at undgå at komme i tidspres inden sæsonstarten i maj.

Valg til bestyrelsen og punkter angående on-road og unionen generelt vil blive drøftet på den kommende ekstraordinære generalforsamling.

Punkter angående off-road kan genindsendes efter det nye reglementet er offentliggjort. Punkter angående off-road på den ekstraordinære generalforsamling vil først kunne være gældende fra 2021 sæsonen.

Afslutningsløbet i Randers er aflyst!

Angående afslutningsløbet i Randers d. 21-22 marts er dette aflyst og vil ikke blive erstattet af et senere løb.

Denne beslutning er taget sammen med Randers RC Racing og der er flere årsager til at vi har truffet denne beslutning:

  • Spentruphallen er lukket indtil 29 marts
  • Nedlukningen af Danmark kan eventuelt blive forlænget
  • En senere dato kan medføre, at nogle af de tilmeldte kørere ikke har mulighed for at deltage.

Dette får indflydelse på antal tællende løb og hvor mange løb der ikke er tællende, så i stedet for 6 løb og 4 tællende, bliver det 5 løb og 3 tællende og der gives ikke ekstra point for afslutningsløb. Det betyder, at det sidste løb i Tinglev ikke vil give point, som et afslutningsløb.

Det er beklageligt at vi må tage denne beslutning, men vi er nødt at tage anbefalinger fra myndighederne meget alvorligt.

Mesterskabsstillingerne i de forskellige klasser vil blive udregnet og offentliggøres snarest.