Tillægs regler til offroad.

https://www.drcmu.dk/2024/04/23/tillaegs-regler-til-offroad/
Hermed information om, at der er blevet udarbejdet en tilføjelse til pkt. 7.1.1 i det tekniske offroad reglement lydende således:
‘Gældende alle klasser: Dæk skal monteres som tiltænkt fra fabrikken. Man må ikke lave konstruktive ændringer (‘Cut’n’Shut’, klippe inder-ringe væk e.l.). Man må ikke lime dæksiden ned til fælgen og dermed fjerne ’folden’ (afstanden mellem dækside og fælg) . Man må tilføje lim på ydersiden af dækket til justering af greb, inkl. folden.’
Begrundelse: Jeg blev gjort opmærksom på at dækreglementet manglede præcision vedr. modifikationer af dæk, så derfor har jeg valgt at indføre regler i den restriktive ende omkring dette da jeg gerne vil undgå at folk modificerer dæk. Inspirationen er taget fra EOS hvor dette var et større diskussionspunkt og jeg har valgt at tage det i opløbet inden det eventuelt udvikler sig på samme måde i DRCMU.
Jan Larsen
Offroad

Du finder regelment 2024 her.

Billedet viser, hvad man ikke skal gøre ved dækket.