Tilmelding til indendørs løb er næsten klar

https://www.drcmu.dk/2020/09/21/tilmelding-til-indendoers-loeb-er-naesten-klar/

Bestyrelsen i DRCMU har sammen med de klubber, der arrangerer løb i den kommende indendørssæson afholdt møde her til aften.

Mødet blev naturligvis afholdt i lyset af den ændrede situation omkring Corona, hvor der nu er et forsamlingsforbud for mere end 50 personer.

Som følge af de ændrede krav i forhold til Corona og for at sikre, vi overholder kravene, bliver løbene arrangeret på følgende måde:

FWD, F1 og Stock Open/U16 afholder løb om LØRDAGEN. Det maksimalt antal deltagere pr. klasse er: FWD: 16, Stock Open: 16, F1 10 og plads til 4 mekanikere.

Stock og Modified afholder løb om SØNDAGEN. Maksimalt antal: Modified: 12, Stock: 24 og 10 mekanikere.

Hvis en klasse ikke har maksimum antal kan der overføres pladser til en anden klasse.

Denne løbsform indebærer, at man KUN må komme den dag man er tilmeldt et løb.

Til løbet skal alle deltagere og evt. mekanikere selv medbringe personlige værnemidler så som håndsprit og mundbind. Klubberne vil sørge for, der er sprit til at aftørre bordene før og efter brug.

Under løbene vil der være krav om altid at bære mundbind i hallen undtaget når man sidder på sin egen plads.

Vi er klar over, vi er sent ude, men vi vil gerne opfordre til at du tilmelder dig hurtigst muligt, så den arrangerende klub har en chance for at forberede sig bedst muligt.

Vi må så også på klubbernes vegne forbeholde os retten til at aflyse et løb, hvis f.eks. en kommune lukker hallerne eller hvis antallet af tilmeldte ikke giver grundlag for at afholde løbet.

Afholdelse af løb medfører store udlæg for klubberne. Derfor vil der være krav om forudbetaling til disse løb.

Ovenstående løbsform er en direkte konsekvens af det forsamlingsforbud, der foreløbigt er gældende til 4. oktober. Når/hvis der sker ændringer vil vi i samarbejde med de arrangerende klubber tilpasse løbsformen.

Vi håber, at alle, der ønsker at komme ud at køre ræs, får sig tilmeldt hurtigst muligt. Tilmeld dig på myrcm.ch.