Info vedr. offroad reglement & kalender.

https://www.drcmu.dk/2023/01/29/info-vedr-offroad-reglement-kalender/
Reglementet kører videre i hovedtræk (klasser, motorer, dæk) som sidste år, det er kun 4WD fordæk (tør) på astroturf hvor vi gerne vil teste nogle ideer hvis vejret og baner tillader inden midten af marts.
Det kan være der forekommer enkle mindre rettelser men vi forventer det fuldstændige reglement kommer op senest midten af marts. Vi er selv opmærksomme på nogle smuttere i reglementet, men hvis du ser nogle grelle fejl eller bare har spørgsmål, så skriv endelig til mig.
Kørere og forhandlere kan godt begynde at købe dæk hjem og man bør gøre det i god tid, Schumacher har ikke alverden på lager lige pt. Det er klart en fordel at bestille gennem danske forhandlere da de køber stort ind og får større prioritering end Schumacher’s egen webshop.
Ang. kalenderen; pt. har 3 klubber budt på at afholde løb, alle sammen efter sommerferien, derfor opfordrer vi nu klubberne til at byde ind med 2 løb – et før og efter sommerferien så vi kan få en fuld sæson.
Jan Larsen – offroad formand.